Отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете

02.02.2021 / 14:02

Отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете

 

Агенцията по заетостта уведомява всички заинтересовани институции и организации, че до 17,30 ч. на 12 февруари 2021 г. Министерство на труда и социалната политика набира кандидатури за връчване на Отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете.

Отличителният знак е символ на престиж и стимул за подобряване на управлението с цел постигане на равнопоставеност между жените и мъжете. Наградените институции могат да ползват плакета за популяризиране на своята дейност. Награждаването ще се състои в края на месец април 2021 г. Отличителният знак се присъжда за четвърта поредна година. Предвижда се да бъдат връчени награди в три категории: държавни институции (централна и местна власт); стопански и нестопански организации; обществени организации и институции.

Кандидатурите се подават в приемната на Министерството на труда и социалната политика, която се намира в София, на ул. „Триадица” № 2. Текстът на обявлението за кандидатстване може да видите тук: https://www.mlsp.government.bg/novini-11

 
 

Copyright © 2008-2022 Дирекция бюро по труда - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев