Онлайн форум „Кариера в България”

06.01.2021 / 12:25

На 12 януари 2021 г. ще се проведе онлайн кариерен форум „Кариера в България” посредством платформата „Европейски дни на труда” https://www.europeanjobdays.eu/en/events/career-bulgaria.

Събитието се организира от Министерство на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенция по заетостта. На форума представители на Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с най-добрите професионалисти в трудовото посредничество на Агенцията по заетостта ще предоставят ценна информация за възможностите за стартиране или продължаване на своята професионална реализация в България, трудовото и социално законодателство в страната, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, както и данни за условията на живот и работа в страната, в т.ч. средна работна заплата по сектори, средна стойност на наеми и продажна цена на жилища в страната, такси за детски градини и ясли и т.н.

 

Кариерният форум ще даде възможност на работодателите да презентират фирмата си, да заявят свободни работни места, да осъществяват контакт с голям брой участници от разнообразни образователни и квалификационни направления и да намерят търсената работна сила.

Регистрираните работодатели могат да се следят тук:

https://www.europeanjobdays.eu/bg/taxonomy/term/18388/exhibitors

 

За участие в конкретно събитие е необходимо както работодателите, така и търсещите работа лица да се регистрират предварително и да посочат в кое събитие желаят да участват - в случая на събитието на 12.01.2021г.

https://www.europeanjobdays.eu/bg/events/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

 

Участието в събитието е напълно безплатно и изцяло онлайн.

 

Описания и линк към миналогодишните видеоклипчета (отварят се без проблем с Google Chrome) за начина, по който става регистрацията на ТРЛ и работодателите, обявяване и кандидатстване по работни места и др.

 

Линк: https://drive.google.com/drive/folders/1m3k-RokoKgS89aQa4Rb3m1P8sWovQweT

 

Клиповете са налични и в секцията „Видеоуроци” на платформата.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2022 Дирекция бюро по труда - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев