Сезонна работа в селското стопанство в Португалия

08.01.2018 / 09:34

АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА

Сезонна работа в селското стопанство в Португалия

Португалски работодатели – Маравиля фармс и Мадре фрутас - набират работници за бране на малини, къпини и боровинки. Заетостта е сезонна:

- 2-3 месеца - от м. февруари/март до м. май/юни в Мадре фрутас

- 8 месеца – от март/април до септември/октомври в Маравиля фармс

Има 15-дневен изпитателен срок. Няма изискване кандидатите да владеят чужд език, но трябва да имат основно образование. Опит в брането на дребни плодове е предимство, но не е задължителен. Има възможност да се работи допълнителни часове. Брутната месечна заплата е 557 евро+ бонуси за празнични дни, плащани на месечна база, бонуси за продуктивност. Работното време е от понеделник до петък, от 07:30 до 16:30, с възможност за работа в събота и неделя, в зависимост от реколтата и климатичните условия. Работодателят заплаща 4.52 евро на работен ден за храна и осигурява настаняването в близост до фермата, за което се удържа сума(за вода, електричество и газ).

Транспортните разходи от България до Португалия се поемат от работодателя. Осигурен е ежедневен транспорт от местата за настаняване до мястото на работа.

 

Крайна дата за кандидатстване: 12.01.2018 г. до 12:00 часа в Дирекция „Бюро по труда” – Сливен, етаж 4, стая 20. Желаещите трябва да попълнят Апликационна форма по образец (от Д”Бюро по труда”).

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Дирекция бюро по труда - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев